maanantai 28. marraskuuta 2016

Ensimmäiset asukkaat muuttivat FrostaGlossille

Anna täällä moikka! :)



Vähän huonosta säästä huolimatta meillä oli mahtava viikonloppu!
Ensimmäinen asukas muutti tallillemme perjantaina 25.11. illansuussa. Asukas ei ollutkaan kaviollinen, vaan hurmaava jättikorvainen kani Väinö ♥ 

Väinö on väriltään luonnonharmaa ja rodultaan belgianjätti, paino on jossain 7kg hujakoilla. Tällä herralla on jo liuta jälkikasvua ja nyt hän elää omassa yksiössään kuninkaan elkein ;)

Väinö ja sen mahtikorvat ♥


Lauantaina päästiinkin sitten tositoimiin, sillä ensimmäiset hevoset saapuivat FrostaGlossin talliin; issikat Dís ja Gyllir! Olin niin innoissani, että hyvä jos sain edellisyönä nukuttua. Aamu-unisena ihmisenä jostain syystä minulla ei ollutkaan vaikea herätä.. ;)


Gyllir on minun kultapoika, 9-vuotias isohko punarautias islanninhevosruuna. Tottelee myös nimeä Gee ja olemme yhdessä seikkailleet reilut kolme vuotta. Gee on loistava maastokaveri, sen kanssa voi tallailla rauhassa metsäpolkuja tai sitten kokeilla vauhdin huumaa sopivalla suoralla.

Dís on ystäväni kaunis pieni tamma, joka tuli Hyvikkälän ratsutallille ja minulle ylläpitoidealla kesän -16 alussa. Herkkä, mutta kiltti tamma on Islannissa syntynyt ja asustanut Suomessa kaksi vuotta. Dís toimii niin kentällä kuin maastossakin, sen kanssa on hauska tehdä töitä missä vain!





Matka sujui todella mukavasti ja pihaan päästessään Gyllir päästi iloisia hirnahduksia! Tuli sellainen olo, että kotiin on nyt tultu :)

Gyllir FrostaGlossin tallilla!


Hevoset vietiin tarhaansa, jossa ne alkoivat heti tutustumaan ympäristöönsä uteliaana nuuhkien.
Samassa kuormassa tallille tuotiin loputkin meidän pupuset, lauma Saaran belgianjättityttöjä ja minun kääpiöpuput.

Tarhan tutkimusmatkalla




Pupulasta


Lauantai oli sadepäivä ja vaatteet alkoivat olla jo niin läpimärkiä, että oli pakko hämärän tultua lähteä kotiin. Olisin voinut tuijotella heinää rouskuttavia kaneja tai hevosia vaikka koko yön, oli niin hieno tunne, että tallillamme on nyt ensimmäiset asukkaat ♥ 



Sunnuntaina lähdin jälleen aamusta liikkeelle, pakkohan oli päästä katsomaan onko hepoilla ja kaneilla kaikki hyvin. Ilokseni huomasin, että kaikki olivat siellä missä kuuluikin.. ;)
Minä pääsin ensimmäisiin virallisiin tallihommiin, nimittäin pyöreiden ruskeiden kikkareiden pariin :D
Hevoset vaikuttavat tyytyväisiltä uuteen kotiin ja ensi viikolla pääsemmekin tutustumaan tarkemmin ympäristöön.

Ensimmäinen aamu ja kaikki hyvin :)



Eka kottari papanoita, lukemattomia edessä... hih!


Seuraavaksi odotellaankin sitten loppujen hevosten muuttoa, jotta saadaan koko porukka kasaan ja toiminta alkamaan! Seuraava muuttoprojekti on tarkoitus toteuttaa joulun jälkeen, ennen vuoden vaihdetta.

Terkuin (vähän väsy, mutta onnellinen) Anna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti